Гороскоп на 4 грудня для всіх знаків зодіаку

Терези, не довіряйте новим знайомим, Стрільці – будьте обережні.

SK від Pixabay

Більше гороскопів на телеграм-каналі UASTRO – https://t.me/uastrolog

♈️ ОВНИ, день сприятливий. Підходить, щоб відновити навчання в чомусь, якщо ви його закинули. Однак не захоплюйтесь сумнівними та забороненими темами, жодного окультизму та магії. Тільки справді корисні навички.

♉️ ТІЛЬЦІ, день поганий. Ви можете розділити долю Близнюків, причому цілком заслужено. Але не варто виправдовуватися. Тільки добрі справи можуть загладити провину. Якщо ви людина віруюча, покайтеся у церкві або ж вибачтеся у близьких.

♊️ БЛИЗНЮКИ, день поганий, скажемо відверто. Друзі перекинуться до ворогів, карета перетвориться на гарбуз, а коні – на мишей. Ви можете понести величезне покарання за свої чорні справи, тому покайтеся або відплатіть за свої справи чимось цінним для вас.

♋️ РАКИ, день сухий та нейтральний, якщо ви не маєте жодних кредитів, великих сум у банку і т.д. В іншому випадку вам, можливо, доведеться безпосередньо попітніти і понервувати у суперечках і питаннях з цього приводу. Не розповідайте про свої великі доходи, бо на вас можуть поскаржитися у податкову.

♌️ ЛЕВИ, ви можете отримати довгоочікувану радість. Наприклад, якщо ви хотіли дітей, у вас буде поповнення, якщо ви мріяли про роботу, вона може з'явитися  і т.д. Головне – якщо ви цього справді прагнули. А якщо ні, то ці дні виявляться порожніми і ви нічого не отримаєте.

♍️ ДІВИ, ви можете важко постраждати через своїх домашніх. Навіть захворіти через них, тому бережіться. Втім, це мізер порівняно з тими неприємностями, які відбудуться, якщо не будете якийсь час стримувати себе.

♎️ ТЕРЕЗИ, варто очікувати нові контакти, які можуть принести вам величезну користь. Або ж - у гіршому випадку – плітки та чвари на порожньому місці. Про всяк випадок нічого не довіряйте новим знайомим. Також не будьте до себе суворі – побалуйте чимось смачним.

♏️ СКОРПІОНИ, ви можете отримати гроші, про які мріяли. Ви не повинні втратити нічого, однак, можливо, щось варто пожертвувати на благо, скжімо, милостиню. Також вам можуть щось подарувати або ж почнете робити те, що хотіли раніше, але нічого не зрушувалося з місця.

♐️ СТРІЛЬЦІ, у вашому знаку - затемнення, тому, на жаль, хоч би як ви не намагалися відійти від потоку подій, вам це не вдасться. Тому будьте максимально обережними та адекватними.

♑️ КОЗЕРОГИ, вам нічого хорошого найближчими днями не світить. У найкращому разі вам доведеться розбиратися з підступами таємних ворогів, які активізувалися абсолютно несподівано, а в найгіршому – втратити все. Будьте напоготові. Друзі можуть зрадити вас через меркантильні міркування або через заздрість.

♒️ ВОДОЛІЇ, бажаного вам, на жаль, досягти не вдасться. Всі ваші плани та мрії не збудуться - принаймні зараз. Ви нетерплячі, ми знаємо. Не варто сваритися ні з ким, бо ще й друзів втратите.

♓️ РИБИ, день непоганий, проте варто враховувати, що, можливо, у вас можуть виникнути проблеми з опорно-руховим апаратом або з нервами. Не слід ходити у людні місця.