"Міс Україна Всесвіт" Ганна Неплях показала національний костюм для конкурсу "Міс Всесвіт 2021" - він важить 15 кг

Вечірнє вбрання для конкурсу Неплях презентує під час фіналу шоу 12 грудня в Ейлаті.

instagram.com/missukraine_universe

“Міс Україна Всесвіт 2021” Ганна Неплях показала у соцмережах національний костюм, з яким представить країну на конкурсі "Міс Всесвіт" в Ізраїлі. Вбрання "Вишиваний код України" створила дизайнерка Наталія Шевчук. Він складається з каркасної спідниці з 25 п'яльцями з вишивкою (як областей в Україні), корсету з лози та гігантського п'яльця зі стрічками та квітами.

- У кожного народу є свій унікальний код, який присутній у простих речах – традиціях, піснях, казках, в одязі. В Україні особливе місце займає традиційна українська вишивка. В залежності від історичного регіону України орнаменти вишивок відрізняються деталями, кольорами та власною унікальною технікою вишивки. Майстрині в процесі вишивання закладають у свій виріб не тільки красу, але й тонкий духовний символічний зміст, знаки свого роду. В давнину найчастіше вишивками прикрашали одяг та рушники. Їх ретельно зберігали і передавали нащадкам. Вишивка дійсно відрізняє наш народ, вона — це наше особисте та святе. Для українців вишивання — це процес духовного зросту та наснаги, – розповіла про костюм дизайнерка Наталія Шевчук.

За словами автора вбрання, у створенні всіх елементів національного костюма було задіяно понад 10 майстрів різних ремесел: швачки, вишивальниці, майстриня із плетіння з лози, а також майстер з металу. Вага костюма становить понад 15 кг.

Сукню зі шлейфом для вечірнього виходу «Міс Україна Всесвіт» створив дубайський бренд Atelier Zuhra. Його вбрання також носять Єва Лонгорія, Періс Хілтон, Крістіна Агілера.

"Міс Україна Всесвіт 2021" 27-річна Ганна Неплях - модель та інстаграм-блогер. У 2017 році представляла Україну на конкурсі "Міс Інтерконтиненталь". Пише картини. Неплях була учасницею шоу "Холостяк-10" з Максом Михайлюком.