У Києві зменшилися черги у пунктах вакцинації, повідомили у Helsi.

"Ідеальний момент, щоб записатися на щеплення".

t.me/helsiua

У Києві зменшилися черги у пунктах вакцинації. Про це повідомили у телеграм-каналі медичної інформаційної системи Helsi.

"Ці вихідні ми пробіглися по більшості пунктів вакцинації столиці і впевнено говоримо, що великих черг немає... Ідеальний момент, щоб записатися на щеплення", - поінформували охочих вакцинуватися.

У Києві працюють 40 пунктів масової вакцинації та 478 кабінетів у поліклініках у всіх районах столиці, запевнили у Helsi. Доступні чотири вакцини: Pfizer, AstraZeneca, CoronaVac та Moderna. Записатися на вакцинацію можна у тому числі через сайт Helsi.

Черги зменшилися через місяць після запровадження жорстких обмежень у Києві. З 1 листопада користуватися громадським транспортом у столиці можна лише з ковід-документами. Їх перевіряють правоохоронці вибірково. Також без ковід-документів не пустять до ТРЦ, кіно, фітнес-центрів, музеїв, кафе та ресторанів, адміністративних приміщень. Напередодні введення обмежень і в перший час після початку їх дії у пунктах вакцинації виникали великі черги, траплялися навіть бійки.