Зеленський оцінив роботу чиновників: Єрмаком, Ляшком та Кубраковим президент задоволений

Також глава держави наголосив на роботі віце-прем'єр-міністра Юлії Свириденко.

president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський назвав імена міністрів та чиновників, роботою яких він задоволений станом на сьогодні. Йдеться про голову Офісу президента Андрія Єрмака, міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка, віцепрем'єр-міністра Юлію Свириденко та міністра інфраструктури Олександра Кубракова.

- Зараз когось не назву - образяться. Але я задоволений роботою міністра інфраструктури. Я задоволений сьогодні, нарешті, Юлією Свириденко - першим віцепрем'єром, я вважаю, що у нас з'явилася чи з'явився міністр економіки. Я так вважаю на сьогодні, що вона професійна та порядна, побачимо. Я вважаю, що у нас сьогодні чесний та професійний міністр охорони здоров'я. Я вважаю, що у нас дуже потужний голова Офісу президента, який має такий важкий хрест - і стільки про нього сказали... несправедливо, - заявив Зеленський.

Пресмарафон за участю президента Володимира Зеленського відбувається 26 листопада в Києві у коворкінгу Creative State Arsenal на станції метро "Арсенальна". У ньому беруть участь журналісти 30 видань, запрошених Офісом президента.

Такий захід проводитиметься вдруге. Вперше великий пресмарафон із Зеленським відбувся у 2019 році.