Зеленський, коментуючи ДТП із Трухіним, назвав Лероса хабарником

Президент анонсував результати експертизи, яка покаже, чи був “слуга народу” за кермом Audi.

President.gov.ua

Відео частково кажуть, що народний депутат від "Слуги народу" Олександр Трухін не був за кермом під час ДТП. Про це Володимир Зеленський сказав на своєму пресмарафоні у п'ятницю в Києві.

- Була ДТП (я вважаю, нічого в цьому страшного немає). Я знаю, що була експертиза, і її результати найближчим часом мають бути. Я так розумію, що вона має виявити, чи він був за кермом. Відео частково каже, що його за кермом не було, – сказав президент.

Яке саме відео, глава держави уточнити не зміг. Також він зазначив у розмові з журналістом, що порівнювати швидкість роботи ДБР у справі про ДТП із Трухіним та у справі нардепа Гео Лероса не можна, оскільки останній показав йому середній палець у прямому ефірі і це відео шукати не потрібно. Зеленський також назвав Лероса "хабарником".

ДТП сталося 23 серпня на Бориспільській трасі у Києві. Audi в'їхав у Ford, який, в свою чергу, протаранив Daewoo. Постраждали шестеро людей, у тому числі двоє дітей та голова комітету арбітрів Української Асоціації Футболу Лучано Лучі. За даними ЗМІ, за кермом Audi був нардеп Олександр Трухін. Розслідуванням справи займається Державне бюро розслідувань.

4 листопада Гео Лерос у Верховній Раді показав Володимиру Зеленському середній палець. 11 листопада виключеному із “Слуги народу” народному депутату повідомили про підозру у хуліганстві.