Бузова показала раритетні фото: Тут джинси на стегнах і неодмінно щоб стирчали стрінги

На одному зі знімків артистка ще зовсім мала.

instagram.com/buzova86/

У тата російської телеведучої та співачки Ольги Бузової 26 листопада день народження. На честь свята актриса виклала свої фото з татом, подякувавши йому «за життя, за виховання, любов та правильні цінності».

"Дякую за доброту, почуття гумору, за пісні Queen, наші недільні зоопарки, за любов до собак, за математику та багато іншого і за довгі рівні ноги, звичайно. Будь здоровий і щасливий, для мене це найголовніше", - написала Бузова у своєму Інстаграмі.

Вона прикріпила до посту низку фото з татом, заодно відзначивши, що у мами «все-таки добрий смак». Користувачі не забули закидати Бузову компліментами та привітаннями. «Дуже гарний тато», «Схожа на тата», «Красота», «На Брітні Спірс схожа», «Ну до чого ж гарненька була, Оля! А тепер не відрізнити від типової ляльки», «Даааа, Ольга вся перероблена», - пишуть фоловери.

Ользі Бузовій 35 років. Російська телеведуча та співачка. Стала відома як колишня учасниця, а згодом – як ведуча реаліті-шоу "Дом-2" на телеканалі "ТНТ". Наприкінці 2020 року зустрічалася з російським блогером і музикантом Давидом "Дава" Манукяном. Пара оголосила про розлучення з DAVA 22 січня. Незабаром після цього він також переніс операцію.

Раніше раритетні фото показали інші відомі артистки – Ані Лорак, Анна Сєдокова, Віра Брежнєва та інші.