У Харкові вантажівка роздавила таксі, загинули не менше трьох людей

Очевидці стверджують, що вантажний автомобіль летів на червоне світло світлофора.

Нацполіція України

На в'їзді до Харкова зіткнулися п'ять автомобілів, внаслідок чого загинули щонайменше троє людей. Про це повідомляє пресслужба обласної поліції.

- До поліції надійшло повідомлення 25 листопада о 18.25. Попередньо встановлено, що зіткнулися три легковики та дві вантажівки, одна з яких роздавила автомобіль таксі. Є загиблі. Їхня кількість встановлюється. На місці працюють співробітники слідчо-оперативної групи та рятувальники, - зазначили у відомстві.

Як пише телеграм-канал " Труха ", внаслідок ДТП загинули водій та двоє пасажирів таксі. Серед жертв аварії – дитина.

- На в'їзді до міста фура АТБ зіткнулася з іншою вантажівкою. У результаті, вантажівка повалилася на бік і впала на таксі. Таксі геть зім'ятте. У розчавленому таксі, окрім водія, перебували пасажири: бабуся з дитиною, - зазначено в повідомленні.

Тим часом, очевидець аварії заявив, що жертв могло бути більше, оскільки водій вантажівки намагався проїхати на великій швидкості на червоне світло світлофора.

- Пасажир рейсового автобуса в останній момент встиг закричати водію: "Стій!". І, ця фура промайнула буквально за метр від нас, чіпляє "Ланос", перевертається і падає на таксі. У цей момент задня кришка вантажівки відлетіла та впала в інший вантажний автомобіль, - розповіла жінка, яка перебувала в автобусі.

" Суспільне " пише, що на місце події прибули родичі загиблих - вони стверджують, що посадили в таксі бабусю з трирічним онуком, їх тіла поки не дістали. За словами директора центру екстреної допомоги Віктора Забашти, у ДТП постраждав водій однієї з вантажівок. Його доправили до лікарні, але загрози його життю немає.