Лілія Сандулеса вважає, що стосунки з Іво Бобулом були "якоюсь помилкою"

Співачка поділилася подробицями подружнього життя

youtube.com / ЖВЛ

Народна артистка України Лілія Сандулеса розповіла про шлюб із Іво Бобулом. За словами артистки, їхні стосунки розпочалися не одразу. Спочатку Лілія зголосилася допомогти музикантові і " брала його із собою на інтерв'ю, якісь концерти". Лілія зазначила, що як такої любові між ними не було, а був музичний тандем. Проте пізніше Бобул почав виявляти ініціативу. Про це співачка розповіла в інтерв'ю "ЖВЛ".

- Він так, ніби під виглядом кохання... Він стріляв очима. Ну, якось там теж свого часу була своя людина. Тож якось я думала... А потім я обрала його, - згадала Сандулеса.

У 1990-х їхній дует був мегапопулярним, а українська діаспора запрошувала їх на гастролі до різних країн. На початку 1993 пара полетіла працювати в США. Проте їхнє сімейне життя виглядало не таким ідеальним, як їхній дует на сцені.

- Навіть живучи там із Бобулом я намагалася все робити. Я думала, що він робитиме щось інше, тоді займеться. Ми мали їхати в Америку в черговий раз на концерти. Він тоді начебто сказав, що погано почувається і не поїхав. Я сама відпрацювала. Приїжджаю, а тут, виявляється, сам не живу та іншому не даю. Виходить, це була якась помилка» , - сказала виконавиця.

Однак Сандулеса зізналася, що незважаючи на розлучення, була готова співпрацювати і співати з Іво Бобулом і далі, але співак був проти.

68-річний Іво Бобул – народний артист України. Співак був одружений тричі. Нині одружений з Наталією Бобул, вона народила йому сина Данила. Від ще одного шлюбу артист має сина Руслана та дочку Людмилу. Відомі пісні: "Берег любовi", "А липи цвітуть", "Звучала скрипка".

63-річна Лілія Сандулеса – народна артистка України. Співала в ансамблі "Жива Вода", "Світязь" та "Серпанки" з Олександром Сєровим. За словами виконавиці, вона була одружена шість разів - офіційно чотири. Від першого шлюбу вона має сина. Відомі пісні: "Гончарне коло", "Стожари", "Джерело".