Три рецепти смачних м'ясних та фруктових пирогів

Готуємо італійський десерт, яблучний пиріг та вівсяно-кокосові пакнейки.

Shutterstock

Австралійські міні-пироги з м'ясом

Улюблена закуска футбольних фанів Зеленого континенту.

ТРЕБА (на 8 порцій):

ГОТОВИМО:

  1. Дрібно ріжемо цибулю, обсмажуємо до напівпрозорості, додаємо фарш, смажимо 5 хвилин.
  2. Додаємо бульйон, кетчуп, вустерський соус, орегано та мускатний горіх.
  3. Змішуємо борошно та 25 мл води, додаємо у фарш і знімаємо з вогню.
  4. Розподіляємо тісто за змащеними олією формами, заповнюємо фаршем. Закриваємо зверху тестом та скріплюємо краї.
  5. Випікаємо 15 хвилин|мінути| при 220 °С, потім знижуємо температуру до 180 °С і випікаємо ще 25 хвилин|мінути|.

Яблучний пиріг на сковороді

Насолоджуйтесь випічкою, навіть якщо у вас немає духовки.

ТРЕБА (на 6 порцій):

ГОТОВИМО:

  1. Розігріваємо сковороду, змащуємо її олією, висипаємо 2 ст. ложки цукру, викладаємо нарізані на часточки яблука, прогріваємо до карамелізації цукру.
  2. Збиваємо яйця з цукром, додаємо ванілін, кефір, борошно, соду, розтоплену олію, подрібнені горіхи.
  3. Заливаємо тістом яблука.
  4. Готуємо під кришкою

30 – 40 хвилин на тихому вогні.

Пиріг з грушами та маскарпоне

Італійський десерт для сімейного обіду.

ТРЕБА (на 6 - 8 порцій):

Тісто:

Крем:

ГОТОВИМО:

  1. Тісто: жовток розтираємо з цукром, додаємо натерту олію, сметану, борошно, розтираємо пальцями в крихту і замішуємо тісто. За необхідності додаємо 1 ст. ложку холодної води. Загортаємо в плівку і забираємо в холодильник на півгодини.
  2. Розкочуємо тісто за розміром форми (приблизно 26 – 28 см) з урахуванням бортиків. Викладаємо у форму, розколюємо вилкою, застилаємо кулінарним пергаментом, засипаємо сухою квасолею і підпікаємо 15 хвилин при 180 ° С, даємо охолонути.
  3. Маскарпоне збиваємо з цукром, яйцем, ванільним екстрактом та борошном.
  4. Груші чистимо, видаляємо насіння, змащуємо лимонним соком зрізи.
  5. Крем викладаємо у пісочну основу. Зверху викладаємо груші зрізом донизу, посипаємо дробленим фундуком.
  6. Випікаємо 45 хвилин|мінути| при 170 °С.
  7. Робимо глазур для груш: абрикосовий джем та лікер змішуємо з 4 ст. ложками води і кип'ятимо
    3 – 4 хвилини, поки джем не розтане. Проціджуємо та змащуємо груші.

Вівсяно-кокосові панкейки

Панкейки, вони ж оладки, без борошна та олії – ситна та смачна підзарядка для організму з ранку.

ТРЕБА (на 1 порцію):

ГОТОВИМО:

  1. Яйця збити з содою та підсолоджувачем. Додати решту інгредієнтів і замісити тісто.
  2. Антипригарну сковорідку добре розігріти, зменшити вогонь майже до мінімуму.
  3. Готувати панкейки без олії та кришки, випікаючи по 2 - 3 хвилини з кожного боку.
  4. Полити натуральним сиропом чи медом.