Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав на відео, як швидко та просто приготувати свинячі ребра барбекю. Покроковий рецепт з інгредієнтами кухар опублікував 20 листопада в Інстаграм.
- Якщо взяти правильний соус, то вони будуть димно-солодкі, все, як треба, - пообіцяв шеф.
Інгредієнти :
- Ребра свинячі -1 кг
- Маринад вважаємо столовими ложками у співвідношенні 3:2:1: Коричневий цукор/копчена паприка/часник гранульований.
Готуємо :
Ребра потрібно добре помити, очистити від плівки на внутрішній стороні.
Змішуємо маринад в одній ємності, підготовлені ребра добре обвалюємо і змащуємо сумішшю, і відправляємо маринуватися на 12-24 години в холодильник. Лайфхак: ребра зручно маринувати у пакетах-слайдерах. У них усі соки залишаться поряд із м'ясом, а не будуть окремо від нього. І багато місця у холодильнику не займе.
Якщо у вас кілька смужок ребер – кожне окремо замотуємо у міцну фольгу так, щоб жир не виплив і всі соки залишились усередині. Через цей час дістаємо ребра, змащуємо добре якісним соусом BBQ і посипаємо зеленою цибулею!
Раніше Володимир Ярославський публікував рецепт сирних пончиків, а також розповів, як правильно смажити лосося та дав ульотний рецепт сирників. У свою чергу, Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом шарлотки з яблуками, крилець теріяку та суперсніданку - панкейку з яблуками.