Сильний вітер у Києві повалив на машини дерева, не вщухне він і в неділю

"Ураган" також пронісся Чернігівською областю.

https://t.me/kyiv_n

Сильний вітер очікується в Україні та в неділю. Про це вдень у суботу попередили у ДСНС.

- 21 листопада вночі у західних та північних, вдень у більшості областей пориви вітру 15-20 м/с (I рівень небезпеки, жовтий). У м. Києві та Київській області пориви вітру 15-20 м/с, - йдеться у повідомленні.

Вранці у суботу ДСНС у Києві попередила про пориви вітру 15-24 м/с (І рівень небезпеки, жовтий). Надвечір у соцмережах з'явилося кілька фото та відео наслідків вітру у столиці. За інформацією пабліків dtp.kiev.ua та "Київ оперативний", на Великій Васильківській вітер зірвав металевий лист на два авто.

На вулицях Азербайджанський, Генерала Матикіна, Генерала Наумова, у Лабораторному провулку на машини впали дерева. Даних про постраждалих людей немає.

На Чернігівщині дерева впали впоперек кількох ділянок траси М-01 у Чернігівському районі. Розблокувати дорогу рятувальникам та комунальникам допомагала поліція.

У КМДА нагадали рекомендації, яких слід дотримуватися мешканцям міста під час сильного вітру: усі вікна будинків щільно закрити; якщо ви опинилися на вулиці, то триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач, дерев; при сильному вітрі сховатись у найближчому приміщенні або природному укритті; уникати перебування поблизу великих дерев, особливо тополь, а також не паркувати поряд із ними автотранспорт.