Ліза Глинська показала рецепт найсмачнішого десерту - тістечок "Шу-Шу"

Складно, але цікаво: використовують три види начинок.

instagram.com/lizaglinskaya

Український кондитер Ліза Глінська показала, як приготувати тріо тістечок Шу, яке вийде навіть на домашній кухні. Про секрети найсмачнішого десерту експерт розповіла 19 листопада в інстаграмі.

- Величезна перевага цього десерту в тому, що ви можете готувати окремо неймовірний бісквіт, заварні тістечка з різними видами начинок і багато іншого, допоможуть вам у цьому рецептури з тістечка «Тріо Шу-Шу». Але краще все ж таки все разом, - зазначила вона.

Глінська додала до своєї пропозиції відеоурок, рецептуру та технологічні карти.

Штройзель :⁣

Заварне тісто (розрахунок на 6 шт.): ⁣

Шоколадний бісквіт :⁣

Збитий шоколадний ганаш :⁣

Шоколадний заварний крем :⁣

Шоколадна глазур "Гурме" ⁣

Приготуємо шоколадну глазур "Гурме": розтоплюємо шоколад, додаємо рослинне масло і какао-боби. Перемішати. ⁣

 

Раніше Володимир Ярославський публікував рецепт сирних пончиків, а також розповів, як правильно смажити лосося та дав ульотний рецепт сирників. У свою чергу, Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом шарлотки з яблуками, крилець теріякі та суперсніданку - панкейку з яблуками.