У Верховній Раді "задимився" пульт для голосування

Пожежу вже загасили, а парламентарі повертаються до роботи.

t.me/kachuratut

У сесійній залі сталася пожежа. Під час засідання Верховної Ради задимів пульт для голосування депутата Артема Нагаєвського. Про це написав у своєму телеграм-каналі нардеп Олександр Качура.

– Такого турборежиму знову не витримала система Ради. Пульт депутата Артема Нагаєвського задимився і почав плавитись. Єгор Чернев швидко схопив вогнегасник і припинив горіння. Чергове підтвердження того, що настав час міняти систему на нову або переходити на голосування руками, - пише Качура.

Пожежу вже загасили, депутати повертаються до сесійної зали. Ніхто із політиків не постраждав. Як пише у своєму Телеграм-каналі нардеп Ярослав Железняк, через пожежу з пультом та низьку явку позачергове засідання з фінансових питань було достроково закрито.

Це не перший подібний випадок у Раді. У березні спалахнув пульт для голосування депутата Лесі Василенка. Тоді нардепи розглядали внесення поправок до закону про завершення земельної реформи. Засідання довелося перервати, парламент вирушив на перерву, щоб провітрити приміщення.