Пішов із життя зірка "Нічної варти" Ігор Савочкін

Друзі актора висловлюють співчуття у соціальних мережах.

Кадр із фільму "Наслідки війни", 2019 рік.

У Росії помер актор і телеведучий Ігор Савочкін, який зіграв Максима Івановича в "Нічній варті" та "Денній варті". Про смерть актора повідомила у Фейсбуці блогер Олеся Казанцева,

"Наразі я дізналася, що вчора пішов Ігор Савочкін. Один із тих, хто був добрий до мене в ті часи, коли я починала. Ігор працював у "Базелевсі", займався пост-продакшеном. Люди не з нашої сфери знають його як відомого актора", – поділилася Казанцева.

У коментарях до посту висловили співчуття друзі та знайомі актора, серед яких російська актриса Алевтина Добриніна.

Савочкіна не стало у 58 років. Причини смерті не розголошують. 10 листопада російський сайт "РЕН ТВ" із посиланням на джерело повідомило, що Савочкін "звернувся за медичною допомогою через болі у спині". Після цієї новини у ЗМІ з'явилася інформація, що актор нібито почувається "нормально" і, за прогнозами лікарів, найближчим часом його можуть виписати із клініки.

Ігор Савочкін народився 1963 року в Саратовській області. У 90-х почав зніматися у кіно. На його рахунку ролі у ста проектах, серед яких фільми "Жерсть", "Чорна блискавка", "Адмірал", "Левіафан", "Легенда про Коловрата", "Капітан Волкогонов втік", "Іван Денисович".