Володимир Ярославський запропонував три незвичайні способи приготувати яєчню

Рецепти англійського, французького та американського скрембла.

instagram.com/yaroslavskyi_vova.

Український кухар та суддя телешоу "МайстерШеф" Володимир Ярославський запропонував передплатникам три способи приготувати три види Скрембла. Так називають яєчну кашу. Рецепти з'явилися у Інстаграмі Ярославського.

– Я беру завжди: 3 яйця, пів столової ложки води, 20 г вершкового масла, сіль, – уточнив Ярославський.

Англійська скрембл

  1. Змішайте яйця із сіллю, добре перемішайте віночком.
  2. Злегка нагрійте сотейник або антипригарну сковороду зі шматочком вершкового масла|мастила|.
  3. Вилийте суміш на сковороду, інтенсивно помішуйте лопаткою.
  4. Доведіть яйця до стану каші і відразу викладіть на тарілку. Консистенція має бути шматочками, але близькою до домашньої сметані або навіть до гарної вівсянки.

Французький скрембл

  1. Яйця змішайте із сіллю, добре перемішайте віночком.
  2. Готуйте в залізній мисці на водяній бані, помішуючи краще силіконовою лопаткою.
  3. У середині приготування додайте шматочок вершкового масла|мастила|. Будьте обережними, оскільки все швидко готується.
  4. Консистенція досить негуста і нагадує пшоняну кашку.

Американський скрембл

  1. Яйця збийте із сіллю.
  2. Злегка розігрійте сковороду з антипригарним покриттям зі шматочком вершкового масла|мастила|.
  3. Вилийте яйця на сковороду і обережно, легкими рухами рухайте суміш від країв до середини.
  4. Вийде хвиляста гарна суміш, яка не повинна бути повністю готовою. Дуже ніжна та смажена.

- Як ви помітили, всі омлети та скрембл трохи недоготовлені – інакше буде суха, не смачна, не соковита щільна суміш. Будьте уважні – беріть лише цілі непошкоджені яйця, мийте їх перед вживанням хоча б господарським милом, – зазначив Ярославський.