Рецепт ідеальних сінабонів від Ектора Хіменес-Браво

Смачний рецепт від судді "МастерШефа"

pxfuel.com

Суддя проекту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво розповів, як приготувати смачні сінабони, які точно стануть найулюбленішим вашим десертом! Рецепт від Ектора було опубліковано в інстаграм-акаунті "МастерШефа".

Інгредієнти:

Для тіста:

Для начинки:

Для глазурі:

Готуємо:

  1. До теплого молока додайте дріжджі, не перемішуйте.
  2. Змішайте у великій мисці вершкове масло, цукор, сіль, яйця із сумішшю дріжджів, добре перемішайте і потім додайте борошно.
  3. Вимішуйте тісто 10 хвилин руками або 5 хвилин на середній швидкості в комбайні.
  4. Збризкайте тісто маслом і приберіть, накривши плівкою, в тепле місце.
  5. Змішайте коричневий цукор та корицю.
  6. Розкотіть тісто до розмірів 45 на 55 см, змастіть 75 г вершковим маслом та посипте сумішшю кориці та коричневого цукру.
  7. Поверніть рулет, починаючи з довшого боку (отримаєте рулет 45 см завдовжки).
  8. Наріжте рулет на 12 булочок, викладіть у прямокутну форму, змащену олією, і накрийте плівкою. Дайте піднятися в теплому місці протягом 45 хвилин.
  9. Нагрійте духовку до 200 °C. Випікайте сінабони в центрі духовки 15 хвилин.
  10. Поки сінабони випікаються, зробіть глазур (фростінг). Змішайте крем-сир, вершкове масло, цукрову пудру, ваніль і сіль та збийте до повітряної маси.
  11. Дайте сінабонам трохи охолонути (10-15 хвилин) і змастіть їх глазур'ю (фростінгом).

Раніше Ектор поділився швидким рецептом крилець теріякі, показав, як приготувати рататуй зі знаменитого мультика та морквяний пиріг.