Відбір ЧС-2022 з футболу. Відомі вже дев'ять збірних, хто поїде до Катару.

За результатами поєдинків кваліфікації чемпіонату світу 2022 року, що відбулися 14 листопада, визначились ще три збірні, які виступатимуть на Мундіалі. Це Хорватія, Сербія та Іспанія.  

За результатами поєдинків кваліфікації чемпіонату світу 2022 року, що відбулися 14 листопада, визначилися ще три збірні, які виступатимуть на Мундіалі. Це - Хорватія, Сербія та Іспанія.

Учора можна назвати проривом балканського футболу. Спершу у стикові ігри пробилася скромна збірна Північної Македонії, яка посіла друге місце у групі з Німеччиною, яка достроково оформила путівку до Катару.

Потім збірна Хорватії в лобовому поєдинку мінімально обіграла збірну Росії 1:0 завдяки автоголу захисника Кудряшова, а на десерт - збірна Сербії в Лісабоні декласувала збірну Португалії на чолі з Кріштіану Роналду 2:1, забивши переможний м'яч на 90-й хвилині. Хорвати із сербами їдуть на Мундіаль.

У ще одному поєдинку Іспанія дотиснула Швецію (1:0) і залишилася на першому місці у своїй групі.

Вже відомі дев'ять команд, які зіграють у фінальній стадії чемпіонату світу 2022 року. Путівку на турнір як організатор отримав Катар. Достроково гарантувала собі поїздку до чемпіонату світу збірна Бразилії. У європейській кваліфікації перші місця у групах вже посіли Німеччина, Данія, Франція, Бельгія, Хорватія, Сербія та Іспанія.