Баканов про затримання коменданта "Ізоляції": Це лише верхівка айсберга

Денис Куликовський, за інформацією голови СБУ, не укладав угод із слідством.

ssu.gov.ua

Голова Служби безпеки України Іван Баканов прокоментував затримання бойовика Дениса "Палича" Куликовського, який був комендантом сумнозвісної донецької в'язниці "Ізоляція". За словами голови СБУ, якщо говорити про роботу спецслужби у цьому напрямі, то арешт "Палича" - це лише верхівка айсберга. Про це Баканов 10 листопада повідомив на брифінгу.

- Головне, що ми змогли знайти та затримати цю особу, яка займалася тортурами громадян. Повірте, це лише верхівка айсберга, але на користь слідства ми не можемо розкривати деталі, - сказав Іван Баканов.

Голова СБУ нічого не знає про те, що Денис Куликовський ("Палич") нібито з 2019 року перебуває у Києві та уклав угоду про співпрацю із СБУ.

- Він не міг укладати жодних угод із СБУ. Особисто зі мною жодних угод не укладав. Якби угоду уклав, його ніколи б не затримали. Головне, що його затримано і буде притягнуто до відповідальності. Але ми не можемо певних деталей розголошувати, щоб слідство ефективно завершилося, - наголосив Баканов.

9 листопада стало відомо про затримання Дениса Куликовського, якого вважають комендантом донецької "Ізоляції" до 2018 року. За інформацією українських ЗМІ, "Палич" утік до Росії і перебував там із 2019 року. 10 листопада Куликовського було взято під варту без права внесення застави.