Колишня дружина Бориса Павлова: У нього був рак та туберкульоз, лікарі відмовили в операції

Що відомо про смерть ще одного брата загиблого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова.

Смерть Бориса Павлова, двоюрідного брата загиблого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, підтвердила його ексдружина Анастасія Тесленко. Жінка стверджує, що чоловік був тяжко хворий. Про це повідомляє місцеве видання " Свої. Кривий Ріг ".

- У нього був рак. Його не хотіли класти на операцію. Відмовляли в операції, відмовляли ставити йому стому. Хотіли проводити операцію в "тисячці", я не знаю, керівництво чи ні, в онколікарні сказали, що направлення на операцію не даватимуть, бо виявили ще туберкульоз, - заявила Тесленко, яка й знайшла Бориса Павлова мертвим.

За її словами, напередодні загибелі Бориса Павлова лікарі провели консиліум, на якому було прийнято рішення не проводити операцію хворому.

- Буквально вчора був консиліум і йому сказали - "ні", - наголосила вона.

Як пише видання, 50-річного Бориса Павлова виявила мертвим у орендованій квартирі на Гданцівці його колишня дружина Анастасія Тесленко. Поруч із трупом, що висів на мотузці, поліцейські виявили драбину. Офіційних версій загибелі чоловіка у поліції не називали.

Після загибелі мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, якого знайшли застреленим у серпні, це друга трагедія у родині. У жовтні виявили мертвим рідного брата загиблого градоначальника – Андрія Павлова. Правоохоронці заявили, що смерть настала внаслідок токсичної дії спиртів, випадкового отруєння алкоголем.