Данілов відповів на слова Авакова про видачу документів за п'ять хвилин до засідань РНБО

Секретар Ради пояснив це їхньою секретністю.

facebook.com/rnbou

Олексій Данілов прокоментував заяви ексглави МВС Арсена Авакова про РНБО. Секретар Ради з питань нацбезпеки пояснив секретністю те, що документи видають за п'ять хвилин до засідання.

- Справді, низка питань розглядається в режимі "таємно". Документи видаються перед засіданням під підпис. Після засідання документи, які мають гриф "таємно", здаються. Ми не можемо їх видавати заздалегідь. Кожен член РНБО може з ними ознайомитись, ставити запитання.

Голосування таємне, але іноді самі члени РНБО кажуть, як вони голосували. Так було з паном Разумковим (ексспікер Ради, – Авт.), коли він сказав, що за санкції щодо Медведчука не голосував. Має на те право, – заявив Данілов на брифінгу після чергового засідання.

4 листопада у першому після відставки інтерв'ю Арсен Аваков заявив, що на засіданнях РНБО документи видають за 5 хвилин до початку. На запитання щодо підстав для санкцій йому нібито відповідали: "Як? Ну подивіться, там є оперативна довідка". РНБО ексглава МВС звинуватив у штампуванні санкцій.