У четвертому сезоні "Кріпосної" покажуть історію дітей головних героїв серіалу

Нам розкажуть про події, що сталися через 23 роки від початку подій першого сезону.

Фото: прес-служба СТБ

Канал СТБ анонсував четвертий сезон серіалу "Кріпосна". Його прем'єра відбудеться на екранах у 2022 році. Творці проекту інтригують, що в новому сезоні нам розкажуть про події, які сталися через 23 роки від початку подій першого сезону, а в центрі уваги будуть діти головних пар серіалу. Про це пише телеграм-канал "Культурна пральня".

Хто зіграє головні ролі у продовженні серіалу, мовник не повідомляє. Зйомки "Кріпосної" тривають уже четвертий місяць.

Минулого тижня в ефірі СТБ стартував показ третього сезону серіалу. Головну роль у ньому зіграла нова актриса – 26-річна Софія Прісс. У проекті вона замінила Катерину Ковальчук.

У фіналі другого сезону глядачам показали весілля Каті Вербицької, колишньої кріпачки панів Червінських. Вона отримала вистраждану свободу та пішла під вінець із Андрієм Жаданом. Але при виході з храму невідомий всадив ніж у груди Андрія.

"Кріпосна" вийшла на екрани у 2019 році. Пізніше серіал успішно пройшов на польському телебаченні, в Литві, Казахстані, Росії та Білорусі. Права на показ також продано до Японії, Чехії, Угорщини, Словаччини, Болгарії, Латвії, Естонії, Грузії, на територію Латинської Америки та Балканських країн. Перші два сезони серіалу також доступні для перегляду на платформі Amazon Prime.