Новим "Холостяком" став 32-річний бізнесмен зі Львова, який мешкає у Маямі

Телеканал "СТБ" розкрив інтригу.

instagram.com/holostyakstb.

Бізнесмен родом зі Львова Алекс Топольський, який уже сім років живе у Маямі, став головним героєм романтичного телешоу " Холостяк-12 ". Про це повідомили в інстаграмі шоу.

- Навесні своє кохання шукатиме 32-річний Алекс Топольський – українець, який побудував успішний бізнес в Америці, - сказано у пості.

Алекс виріс у Львові. Молодий чоловік вірив, що досягне успіху самостійно, і після закінчення університету переїхав до США.

- Алексу довелося випробувати всі "принади" життя емігранта, змінити кілька міст та видів діяльності. Проте всі труднощі лише загартували характер Холостяка і переконали його в тому, що він на правильному шляху. В даний час Алекс живе в Маямі і займається нерухомістю. Він побудував в Америці успішний бізнес, але так і не зміг знайти споріднену душу, яка щиро розділить із ним як перемоги, так і життєві випробування, - розповіли у пресслужбі "СТБ".

Зйомки нового сезону вже стартували. Проектом займається студія StarLight Production під керівництвом Анни Калини та Юлії Колесник. Ведучим традиційно став Григорій Решетник. Прем'єру призначили на березень 2022 року.