Мадридський "Реал" розпрощається одразу з шістьма гравцями

Суперник "Шахтаря" з Ліги чемпіонів мадридський "Реал" проведе масштабну чистку складу, щоб розвантажити зарплатну відомість

Як

Суперник "Шахтаря" Ліги чемпіонів мадридський "Реал" влаштує масштабну чистку складу, щоб розвантажити зарплатну відомість.

За інформацією авторитетного іспанського джерела As, 13-разовий власник ЛЧ відпустить нападника Луку Йовіча, захисників Марсело та Хесусе Вальєхо, півзахисників Гарета Бейле, Іско і, швидше за все, Едена Азаре, якого в «Реалі» переслідують травми.

У разі відходу цих гравців мадридці заощадять на їхніх зарплатах 54 млн. євро чистими за рік, і це дозволить їм підписати нападника «ПСЖ» Кіліана Мбаппе і продовжити контракт з Вінісіусом.

Азар і Бейл отримують по 15 млн євро за сезон, Іско та Марсело — по 8 млн, Йович — 5 млн, Вальєхо — 3 млн (менше за нього в «Реалі» заробляє лише воротар Андрій Лунін). Іско, Марсело та Бейл після закінчення сезону можуть стати вільними агентами.

На вихідних "Реал" скромно обіграв "Райо Вальєкано" 2:1 завдяки голам Крооса та Бензема. З таким же рахунком минулої середи мадридці перемогли "Шахтар" у четвертому турі Ліги чемпіонів (дубль на рахунку Бензема).