Тревіс Скотт заявив, що не знав про смертельну тисняву під час його виступу на фестивалі Astroworld

Артист стверджує, що в іншому випадку він зупинив би захід.

Американський репер, співак та автор пісень Тревіс Скотт вперше прокоментував загибель людей через тисняву, що сталася на його фестивалі Astroworld у Х'юстоні. Про це пише " People ".

- Щоразу, коли я бачу щось подібне, я зупиняю шоу та допомагаю отримати необхідну допомогу. Я ніколи не міг уявити таку ситуацію, - заявив Скотт.

Музикант запевняє, що про смертельну тисняву під час його виступу в Х'юстоні він не знав. В оточенні Скотта кажуть, що йому в очі світили прожектори, тому музикант не бачив того, що відбувається.

- В його очах світили вогні, і він не міг бачити, що відбувається. Він думав, що хтось щойно знепритомнів, що трапляється під час концертів, - повідомило виданню джерело з оточення репера, додавши, що Скотт неймовірно засмучений і шокований трагедією.

Як зазначено у повідомленні, музикант пообіцяв допомогти сім'ям загиблих на його заході.

Йдеться про трагедію, яка сталася 5 листопада. Під час відкриття щорічного фестивалю Astroworld Тревіса Скотта в американському штаті Техас відбулася тиснява. В результаті загинули 8 осіб, ще 11 людей було доставлено до лікарні із серцевим нападом, а близько 300 – отримали травми. За даними місцевої влади, під час виступу Скотта натовп почав рухатися до сцени, що викликало паніку - люди почали падати, непритомніли. Пізніше концерт зупинили, а другий день фестивалю скасували.