На Миколаївщині родина потрапила у жахливу ДТП: загинули батько та двоє дітей

Ще троє дітей та жінка знаходяться в лікарні.

mk.npu.gov.ua

На трасі М-14 у Миколаївській області вночі, 6 листопада, зіткнулися два автомобілі, один з них перекинувся і злетів у кювет. Внаслідок автокатастрофи загинули троє людей. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

– 6 листопада близько 1:48 на трасі М-14 поблизу с. Шевченкове сталося зіткнення автомобілів Chevrolet Lacetti та ВАЗ-2101. Після зіткнення "ВАЗ" перекинувся та злетів у кювет. У салоні авто знаходилася сім'я із семи осіб: 33-річний водій та двоє дітей віком 5-ти та 3-х років загинули на місці події, - повідомили в поліції.

За даними відомства, решта пасажирів "ВАЗу" - 27-річна жінка та троє дітей у віці 1-го, 5-ти та 6-ти років отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Усіх постраждалих госпіталізували до лікарні, про їхній стан не уточнюється. 37-річний водій Chevrolet суттєвих травм не отримав.

На місці ДТП працюють правоохоронці. Встановлюються всі обставини та причини ДТП. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, які спричинили загибель кількох людей". Санкція цієї статті передбачає до 10 років позбавлення волі.