Відома бразильська співачка розбилася в авіакатастрофі, коли летіла на концерт

Разом з нею загинуло четверо людей.

twitter.com/CulturaGovBr.

Популярна у Бразилії співачка Марілія Мендонса мала намір виступити у бразильському штаті Мінас-Жерайс на вихідних 6 – 7 листопада, але загинула в авіакатастрофі дорогою на концерт. Їй було 26 років. Про це повідомляє CNN Brazil.

Співачка летіла невеликим літаком, на борту були ще чотири людини. Вони вилетіли з аеропорту Санта-Дженовєва в Гоянії 5 листопада і зазнали аварії біля водоспаду в П'єдад-де-Каратінга в Вале-ду-Ріу-Досі.

За даними Globo.com, загинули всі, включаючи пілота, другого пілота, продюсера Мендонси Енріке Рібейро та дядька Абіселі Сільвейру Діас Філью.

На відеозаписі наслідків авіакатастрофи, як служби швидкого реагування, прибирала людські останки з літака. Причина аварії невідома, уряд веде розслідування.

Спеціальний секретар з культури Міністерства туризму підтвердила смерть Мендонси у своєму твіті у п'ятницю. До катастрофи артистка встигла опублікувати в Інстаграмі відео із літака.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Marilia Mendonça (@mariliamendoncacantora)

У 2019 році Мендонса стала лауреатом премії Latin Grammy за найкращий альбом у жанрі сертаніжу (популярний у Бразилії напрямок музики, який прозвали "бразильським кантрі").

Президент Бразилії Жаїр Болсонару назвав Мендонсу "одним із найвидатніших художників свого покоління". Він присвятив їй твіт у день катастрофи.