Оксімірон відповів колишній дівчині Вірі Маркович: Беру відповідальність за свої вчинки

Артист заявив, що слова його екскоханої багато в чому справедливі.

facebook.com/miron.official.

Російський репер Оксимирон (у світі – Мирон Федоров) відповів своїй екс-коханій Вірі Маркович на звинувачення у лицемірстві та зраді. Артист відреагував у Stories свого Інстаграма.

- Днями моя колишня дівчина Віра Маркович, з якою ми зустрічалися у 2011—2012 роках, і яка дуже сильно допомогла мені на початку кар'єри, поділилася в мережі болем, пов'язаним із нашими взаєминами.

Багато в чому її слова були справедливі. У нас була складна та травматична для обох історія відносин, яку ми вчора нарешті змогли проговорити. Мені шкода, що я завдав їй стільки болю та беру відповідальність за свої вчинки

І, будь ласка, не треба звинувачувати Віру в чомусь і писати їй ***** у особу, - заявив Оксімірон.

Артист прикріпив до Stories посаду Віри, де та спростувала повідомлення ЗМІ, що у них із артистом були близькі стосунки, коли дівчині не було 16 років.

- Ми познайомилися з Мироном Федоровим у 2008 році, коли мені справді було 15 років. Але наші відносини вийшли за межі дружби, вже після того, як мені виповнилося 16 років (вік згоди). Своїм постом я не намагалася звинуватити його в будь-якому насильстві. Мені було важливо проговорити в публічному полі те, що я відчувала ці роки, бо я не мав можливості прожити свій біль через тексти треків. Ця довга, складна і болісна історія для нас обох, яка, на щастя, закінчилася тим, що навчила нас говорити про свої почуття та бачити почуття іншого, - заявила Маркович.

Історія питання

На початку листопада Маркович звинуватила Оксимірона у лицемірстві після виходу його кліпу "Хто вбив Марка?". Дівчина заявила про брехню. Згодом з Інстаграм видалили пост Віри через ознаки, що вказують на цькування та переслідування. За словами Віри, Мирон зраджував їй із фанатками під час гастролей, а після розставання писав про неї треки, де ліпив із неї "зло в плоті". Через кілька років вони зустрілися, але репер нібито відмовився прощати дівчину, а незабаром перестав із нею спілкуватися. За словами екс-коханої виконавця, через цей роман вона дев'ять років страждала від клінічної депресії. Віра наголосила, що їхнє знайомство відбулося в Лондоні, коли їй було 15 років, а артистові – 23 роки, при цьому він був одружений.

- І може бути я б мовчки проковтнула разом з антидепресантами і це, але десятихвилинна історія про те, як ти перестав бути жертвою, в якій знову всі погані, крім тебе - тому що ти тепер у терапії і почав хоч щось розуміти: все, що було до цього — твої мудові ридання у формі художнього вимислу, а це реальна частина не тільки твоєї історії, яку ти зараз змушуєш працювати на себе, спотворюючи факти, спекулюючи на актуальних темах роблячи з себе знову героя-андердога.Це не так.Це лицемірство і брехня.Ти дорослий чоловік, який переламав на своєму героїчному шляху занадто багато дров і зараз знову публічно відмовився брати за це відповідальність. Віра у пості, який прибрали із соцмережі.