Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав на відео, як швидко та просто приготувати крильця теріяку. Покроковий рецепт з інгредієнтами кухар опублікував 5 листопада в Інстаграм.
- Той момент, коли м'ясо дуже м'яко сходить з кістки, хрумка скоринка в гострувато-солодкому соусі - і це нереально смачно! - Підігрів очікування Ектор.
Інгредієнти:
- Крила курячі – 0,5 кг.
- Соус теріяки густий – 2 ст.л.
- Соус солодкий чилі – 2 ст.л.
- Кукурудзяний крохмаль – 1,5 ст.л.
- Рослинна олія
- Сіль перець.
Готуємо :
Крила розрізаємо на сегменти, солимо, перчимо. Поливаємо олією, перемішуємо. Додаємо кукурудзяний крохмаль та ще раз перемішуємо.
Смажимо у великій кількості олії до приємного коричневого кольору. Готові крила скидаємо на паперовий рушник, щоб стек зайвий жир.
На теплу сковорідку вливаємо хорошої якості теріяки і світили, додаємо готові крила і глазуруємо.
Подаємо в місці з рисом, посипаємо кунжутом та зеленою цибулею. І насолоджуємось! Зелена цибуля ідеальна з соусом теріяки!
- Їжте крила руками, так смачніше! - Запропонував наостанок Ектор Хіменес-Браво.
Раніше Володимир Ярославський публікував рецепт домашнього майонезу, а також розповів, як правильно смажити лосося та дав ульотний рецепт сирників. У свою чергу, Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом шарлотки з яблуками, і американського печива та суперсніданку – панкейку з яблуками.