Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом кулінарного хіта - крилець теріякі

Їжте руками - так смачніше!

instagram.com/hectorjimenezbravo

Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав на відео, як швидко та просто приготувати крильця теріяку. Покроковий рецепт з інгредієнтами кухар опублікував 5 листопада в Інстаграм.

- Той момент, коли м'ясо дуже м'яко сходить з кістки, хрумка скоринка в гострувато-солодкому соусі - і це нереально смачно! - Підігрів очікування Ектор.

Інгредієнти:

Готуємо :

Крила розрізаємо на сегменти, солимо, перчимо. Поливаємо олією, перемішуємо. Додаємо кукурудзяний крохмаль та ще раз перемішуємо.

Смажимо у великій кількості олії до приємного коричневого кольору. Готові крила скидаємо на паперовий рушник, щоб стек зайвий жир.

На теплу сковорідку вливаємо хорошої якості теріяки і світили, додаємо готові крила і глазуруємо.

Подаємо в місці з рисом, посипаємо кунжутом та зеленою цибулею. І насолоджуємось! Зелена цибуля ідеальна з соусом теріяки!

- Їжте крила руками, так смачніше! - Запропонував наостанок Ектор Хіменес-Браво.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

Раніше Володимир Ярославський публікував рецепт домашнього майонезу, а також розповів, як правильно смажити лосося та дав ульотний рецепт сирників. У свою чергу, Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом шарлотки з яблуками, і американського печива та суперсніданку – панкейку з яблуками.