Ірина Верещук

41 рік. Народилася у Раві-Руській Львівської області. Здобула кваліфікацію спеціаліста з міжнародної інформації, референта-перекладача, офіцера військового управління тактичного рівня у Військовому інституті при Національному університеті «Львівська політехніка». Навчалася на юридичному факультеті Львівського національного університету ім. І. Франка за спеціальністю «Правознавство». Після закінчення Військового інституту 5 років проходила службу на офіцерських посадах у Збройних Силах України.

Працювала заступником голови Жовківської районної адміністрації з гуманітарних питань та зовнішньої політики. З 2010 до 2015 року була головою рідного міста Рава-Руська.

Доктор філософії, кандидат наук з державного управління, професор кафедри загальної та прикладної психології Інституту екології економіки та права.

Представник уряду у Верховній Раді (4 вересня 2019-15 листопада 2019 року). Голова підкомітету державної безпеки та оборони Комітету Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки (з 2019 року).

Балотувалася у міру Києва від партії "Слуга народу". Отримала 8% голосів та посіла четверте місце.