Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати десерт із груші на сковороді

Вам знадобиться духовка.

instagram.com/hectorjimenezbravo.

Канадський та український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво порадив підписникам простий та смачний рецепт груші у карамелі під листковим тістом. Це полегшений варіант приготування французької страви Тарт Татен. У своєму інстаграмі кухар запевнив фанатів, що від цієї страви родина буде у захваті.

- А ще Тарт Татен із груші дуже привабливо виглядає, - зазначив 49-річний Ектор.

інгредієнти

Готуємо

  1. Грушу очистіть та наріжте на часточки.
  2. На холодну металеву сковорідку відправте коричневий цукор і розтопіть до стану карамелі.
  3. Додайте на сковороду грушу та тушкуйте до густого стану.
  4. Виріжте круглий шматок листкового тіста за розміром сковороди і накрийте грушу в сковороді. Краї тіста підігніть.
  5. Відправте сковороду в розігріту духовку (180 градусів) на 15-20 хвилин.
  6. Дістаньте з духовки і накрийте плоскою тарілкою, яка буде більша за сковороду. Переверніть Тарт Татен так, щоб він опинився на тарілці. Цей трюк Ектор показав на відео.
  7. Страву можна подавати з морозивом, уклавши поверх шматочка пирога кульку пломбіру. На думку Ектора, так смачніше.
  8. - Я люблю Тарт Татен із морозивом, і для подачі страви так краще, - прокоментував кухар.
  9. Хіменес-Браво підкреслив, що Тарт Татен із грушею йому сподобався більше, ніж із яблуком.
Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)