Анастасія Приходько підтримала мітингувальників проти примусової вакцинації

Співачка звернула увагу, що сертифікат про вакцинацію – не гарантія того, що людина вас не заразить.

instagram.com/prykhodko_official.

Українська співачка Анастасія Приходько записала відеозвернення на підтримку мітингів проти примусової вакцинації людей, які проходять у Києві та Запоріжжі. 34-річна артистка заявила в інстаграмі, що переживає за своїх дітей, яких можуть змусити примусово вакцинуватися.

- Є ковидні паспорти, що ти пройшов вакцинацію і так далі, і ти так спокійно летиш собі відпочивати. Там ти захворів на корону, ти про це знаєш. Але ж у тебе є ковидний паспорт. Ти спокійно йдеш у літак, ти спокійно заходиш до аеропорту, спокійно заходиш у кафе. Ти хворий, але маєш ковідний паспорт. І тобі, за великим рахунком, байдуже. Ти пройшов вакцинацію, – заявила Приходько.

За словами артистки, вона має знайомих, які вакцинувалися, але після цього все одно захворіли на коронавірус.

- Ми робимо дітям вакцини БЦЖ, АКДС і таке інше, щоб вони не хворіли. І вони на це не хворіють. Тут нас змушують робити вакцину для того, щоб якщо ти раптом захворієш, а ти захворієш, тому що всі, кого я знаю, вони хворіють по другому колу після вакцинації. Ти просто переносиш цю хворобу легше. Але в чомусь сіль. Ти хворий можеш продовжувати робити все, що ти робив раніше, бо маєш ковідний паспорт. Тобі нічого не можуть сказати. І багато хто в нас це приховуватиме. Ну правильно, бо є справи, є робота, є обов'язки, діти, іпотека, дитячий садок, школа. Дуже багато у всіх проблем, – наголосила Анастасія.

Приходько обурилася тим, що ліки від COVID-19 досі не створили.

- Два роки ми в дорозі. Тому що ліків від коронавірусу немає, нібито кажуть, що вони у розробці. Дивно, два роки корона б'є в усьому світі, а ліків немає. Однак вакцина, яка розробляється від 3 до 6 років, а ми знаємо, що це експериментальна, вона є у різних країнах. І різна. Однак є такі вакцини, які вколовши, ви не можете потрапити до частини країн, - заявила Приходько.

Артистка додала, що не хворіла на коронавірус. Зірка прийшла до висновку, що це заслуга її імунітету.

- Якщо я можу протистояти цій хворобі і так довго триматися... Навіщо ви змушуєте мене вганяти цей вірус? Навіщо ви хочете зробити так, щоб мій імунітет послабився? І ви мені примусово хочете ввести невелику дозу коронавірусу. Ви змушуєте це зробити. Але якщо мій імунітет сильний, навіщо мені це робити спеціально, - запитала артистка.

Приходько заявила, що кожен має обрати, чи вакцинуватися йому чи ні. Артистка проти примусу у цьому питанні.

- Я боюсь. Тому що у моїх дітей, крім мене, нікого немає. Я не знаю, що зі мною буде, я віруюча людина, я сподіваюся на Бога. Хоч би як це смішно звучало, але у Бога на кожного з нас свої плани. Нехай так банально звучить. Я відверто скажу, що проти того, щоб цю експериментальну вакцину кололи нашим дітям, - додала співачка.

Історія питання

3 листопада противники примусової вакцинації від коронавірусу з різних регіонів України вийшли на мітинг у Києві та перекрили рух під Верховною Радою по вулиці Грушевського. Вони вимагали відміни карантинних правил та дотримання прав людей. Акцію підтримала колишній народний депутат Надія Савченко, яку затримали в аеропорту із фальшивим covid-сертифікатом.

У Запоріжжі також проходить мітинг проти примусової вакцинації. На мітингу відбулася сутичка з поліцією.