Тренер "Барселони" присвятив перемогу над "Динамо" Серхіо Агуеро

Виконувач обов'язків головного тренера "Барселони" Серхі Бархуан присвятив перемогу над київським "Динамо" аргентинському футболісту Серхіо Агуеро, який вибув на довгий термін через проблеми із серцем

facebook.com/sergioelkunaguero

Виконувач обов'язків головного тренера "Барселони" Серхі Бархуан присвятив перемогу над київським "Динамо" аргентинському футболісту Серхіо Агуеро, який вибув на довгий термін через проблеми із серцем.

– Дуже важлива для клубу перемога. Ми грали досить добре, спокійно. У другому таймі ми виявили більше терпіння, і прийшла перемога.

Такий бомбардир, як Фаті, допомагає нам просуватися вперед. Дуже важливо, щоб він мав можливості для гольових моментів, ми повинні допомагати йому в цьому.

Присвячуємо цю перемогу Агуеро, він незабаром одужає, що ми відсвяткуємо», – сказав Серхі Бархуан.

33-річний Серхіо Агуеро у матчі Ла Ліги з «Алавесом» (1:1) відчув себе погано через дискомфорт у грудях та тахікардію. Медобстеження виявило проблеми із серцем, і тепер аргентинець довго не допоможе "Барселоні".

Агуеро пропустить щонайменше 3 місяці, повідомляє пресслужба каталонського клубу. Аргентинець уже пройшов обстеження. Методика лікування залежатиме від темпів відновлення.

Цього сезону Агуеро встиг провести п'ять матчів за Барселону і забив один м'яч "Реалу" в "Ель-Класіко".

Влітку Агуеро перейшов до Барселони з Манчестер Сіті, проте перед стартом нового сезону вибув на два місяці через травму литкового м'яза.