Wizz Air заявила, що була змушена повернути в Угорщину літак Будапешт-Москва, який приземлився в Києві

У компанії стверджують, що повернення рейсу було здійснено "з непередбачених причин".

Макєєв Іван

Авіакомпанія Wizz Air заявила, що була змушена повернути до Будапешта рейс, що летів до Москви, з непередбачених причин. Про це повідомляє ТОВС.

- Через несприятливі погодні умови в пункті призначення (туман) рейс W6 2489 авіакомпанії Wizz Air був вимушено перенаправлений до київського аеропорту Бориспіль. Авіакомпанія планувала виліт пасажирів до Москви, як тільки погода покращає, проте з непередбачених оперативних причин пасажирів довелося відправити назад до Будапешта, - повідомили в авіакомпанії.

Як зазначили у прес-службі лоукостера, пасажирам також було запропоновано вилетіти до Москви іншим рейсом або отримати повне повернення коштів за квитки.

- Незважаючи на те, що те, що трапилося, сталося з незалежних від авіакомпанії причин, Wizz Air просить вибачення за завдані незручності, - зазначено в заяві.

Йдеться про літак авіакомпанії Wizz Air, що летів з Будапешта до Москви і приземлився в Києві через туман у російській столиці. Після вимушеної посадки о 14:40 рейс вилетів з аеропорту "Бориспіль" назад до Угорщини.

Рішення про заборону регулярного авіасполучення між Україною та Росією було ухвалено українською владою у жовтні 2015 року. 2010 року між країнами припинили й нерегулярне авіасполучення.