Директор Олександра Сєрова розповів про його стан: Поки що набирається сил

Співак перебуває під наглядом лікарів

instagram.com/alexander_serov_official

Директор Олександра Сєрова Олександр Федорков розповів про стан співака, якого у жовтні госпіталізували з коронавірусом. За його словами, зараз артист все ще перебуває під наглядом лікарів. Про це Федорков повідомив ТАРС.

- Він почувається краще, у нього голос вже зовсім міцний. Але поки не виписали, поки набирається сил, - поділився він.

На початку жовтня з'явилася інформація про те, що Олександр Сєров перебуває у реанімації однієї з московських лікарень. Його негайно госпіталізували після зараження коронавірусом. Про це повідомив сайт kp.ru.

14 жовтня телеграм-канал Mash повідомив, що артист продовжує перебувати в реанімації, у нього розвинулася дихальна недостатність ІІ ступеня. Його стан тяжкий, легені уражені на 50-75%. Хід хвороби ускладнює цукровий діабет, який перейшов у стан декомпенсації на фоні гормональної терапії. Дихає артист через кисневу маску.

Пізніше про стан співака розповіла його дочка Мішель. За словами дівчини, не треба вірити всьому, що пишуть у ЗМІ, а динаміка лікування її батька йде на покращення, і всі чекають, коли його вже випишуть із лікарні.

67-річний Олександр Сєров розпочав сольну кар'єру після переїзду до Москви на початку 80-х. Музикант керував ВІА "Черемош" у Чернівцях, у якому співали сестри Ротару - Лідія та Ауріка. Найвідомішими його композиціями є "Ти мене любиш", "Мадонна", "Я люблю тебе до сліз". З 1991 по 2010 артист був одружений з гімнасткою Оленою Стебеньовою. Вони мають спільну дочку Мішель, яка після розлучення живе з батьком.