Син Реброва Дмитро розповів про плани батька

Син Сергія Реброва Дмитро розповів, що його батько мріє очолити збірну України

UEFA.com

22-річний син Сергія Реброва Дмитро розповів, що його батько мріє очолити збірну України.

- Якщо буде така можливість, то, звісно. Але наразі із командою працює Олександр Петраков. І думаю, якщо у нього все вийде, то він матиме можливість залишитися на чолі збірної України. Тато має амбіції очолити збірну України, якщо це буде цього літа чи в майбутньому.

Він вів переговори. Коли я з ним спілкувався з цього приводу, він не стверджував, що це близько і може статися. Казав, що ведуться якісь переговори між клубом та УАФ. Ось і все, що я знаю.

Я не знаю, чи хотів відпускати його клуб, але він підписав контракт з Аль-Айном, тож негарно було б залишати цю команду просто так. Вважаю, треба було виявити повагу до клубу. Батько не хотів залишати команду на своїх умовах. Це мало задовольнити обидві сторони, - розповів Дмитро в інтерв'ю FanDay.net.

Дмитро Ребров у 2018 році вступив до Університету футбольного бізнесу (UCFB Wembley) на факультет спортивної журналістики. Це університет, повністю сфокусований на футболі та спорті. Після закінчення навчання Дмитро мріє працювати у сфері футболу.