Факт. Як вибрати змішувач для раковини

Погодьтеся, малоприємно, коли після покупки нового змішувача для раковини, через короткий період часу він втрачає свій гарний зовнішній вигляд або виходить з ладу.

Факт. Як вибрати змішувач для раковини

Погодьтеся, малоприємно, коли після покупки нового змішувача для раковини, через короткий період часу він втрачає свій гарний зовнішній вигляд або виходить з ладу. Сьогодні ми розберемося на що звернути увагу при покупці, щоб забути про сантехніку на багато років.

Матеріали

На ринку сантехнічного обладнання доступні змішувачі, виготовлені з:

  1. Латуні - це найнадійніший і довговічніший матеріал. Він стійкий до корозії, механічних пошкоджень та не виділяє хімічних речовин у воду.
  2. Нержавіючої сталі - матеріал дешевше латуні, але має хороші властивості. Єдиний нюанс – недобросовісні виробники використовують поганий сплав. У якісній нержавіючій сталі вміст хрому має бути не менше 13%.
  3. Бронзи – матеріал довговічний і ідеально підійде для приміщень у класичному стилі, але згодом на таких змішувачах з'являється зелений наліт.
  4. Силумінового сплаву - найдешевший варіант, але такий змішувач прослужить трохи більше 3 років. Крім матеріалу корпусу важливо звернути увагу на покриття, адже саме від нього залежить зовнішній вигляд сантехнічного обладнання:

Хромоване покриття є універсальним варіантом – міцним, красивим та безпечним для здоров'я.

Бренди

Даний фактор є вирішальним, адже відомі виробники не ризикуватимуть своєю репутацією та випускатимуть змішувачі низької якості. Найбільш популярні - Grohe, Roca, Kludi, Hansgrohe. Ці компанії мають найсучасніші виробничі потужності та використовують особисті запатентовані технології. Розглянемо детальніше продукцію одного з лідерів на ринку України та Європи – бренду Grohe.

Особливості змішувачів Grohe

Відмінна репутація сантехнічного обладнання GROHE у світі заснована на чотирьох факторах:

В асортименті змішувачі Grohe представлені змішувачі різної форми та кольорового виконання. Усі вироби виготовлені з латуні. Інноваційна розробка компанії – це змішувачі з джойстиком, які виглядають дуже стильно та незвично, а також дозволяють максимально точно налаштувати параметри води. В одноважільних моделях використовується керамічний картридж, що забезпечує плавний хід важеля.

Змішувачі Grohe мають продуманий дизайн, надійну конструкцію та дозволяють заощадити цінний природний ресурс.