Арахамія: кадрові питання будуть розглянуті Верховною Радою наступного тижня

Буде розглянуто щонайменше чотири питання.

кадр із відео

Депутати розглянуть щонайменше чотири кадрові питання. При цьому одне з них стосуватиметься міністра екології Романа Абрамовського, який вже написав заяву про відставку, та міністра оборони. Про це голова депутатської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів в ефірі телеканалу "Україна 24".

- Я скажу обтічно, але при цьому конкретно - наступного пленарного тижня буде не менше чотирьох кадрових питання, - наголосив Арахамія.

Щодо того, чи можуть втратити свої посади міністр інфраструктури Олександр Кубраков та міністр соціальної політики Марина Лазебна, Арахамія відповів негативно. Відмовився він коментувати й інші кандидатури та посади.

- Я розповідав, чому не варто коментувати кадрові рішення до того, як офіційно надіслано документи. Я за свою коротку політичну кар'єру бачив неодноразово, коли людей збивали хвилі компромату, виганяли, - наголосив він.

Арахамія додав, що голові Нацбанку Кирилові Шевченку також не загрожує звільнення.

- Голову Нацбанку, згідно із законом, взагалі немає можливості звільнити - лише за власним бажанням, - пояснив він.

Раніше наглядова рада «Укрексімбанку» звільнила голову правління Мецгера без вихідної допомоги. Відповідне рішення було ухвалено на позачерговому засіданні після скандалу, що вибухнув із журналістами програми «Схеми».