У Києві затримали молодих людей, які вкрали з прокатних електросамокатів 40 акумуляторів

Хлопців затримали на вулиці Васильківській під час чергового злодійства.

facebook.com/kyivpatrol

У Києві затримали молодих людей, які могли вкрасти з електросамокатів близько 40 акумуляторів. Про це повідомила Патрульна поліція Києва.

Хлопців затримали в ніч на суботу після того, як прокатник самокатів повідомив, що у трьох самокатів зламано програмне забезпечення і немає акумуляторів. GPS-трекер ще на двох зламаних самокатах показав, що вони рухаються по вулиці Васильківській.

- Обстеживши територію, один з автопатрулів помітив двох чоловіків, які їхали на електросамокатах. На вимоги інспекторів зупинитися, ті не реагували і намагалися втекти. Після нетривалого переслідування правоохоронці наздогнали і зупинили громадян. Оскільки чоловіки чинили опір, патрульним довелося застосувати фізичну силу і наручники, - розповіли в патрульної поліції.

Затримані сказали, що крали акумулятори та передавали їх третім особам. Вони зізналися в крадіжці близько 40 акумуляторів.

На початку серпня київський сервіс прокату велосипедів Bikenow заборонив паркувати велосипеди в житловому масиві Троєщина через у масових крадіжок.