Українська співачка М'ята в своєму Інстаграме показала на відео, як готує кабачкові млинці з крупою киноа. Артистка зазначила, що вони смачно поєднуються з соусом песто, але їх також можна їсти зі сметаною.
інгредієнти
- Кабачок невеликої або цукіні - 1 шт.
- Цибуля - 1 шт.
- Кіноа - 3,4 столові ложки.
- Яйце - 1 шт.
- Борошно - 2-3 столові ложки.
- кріп
- сіль
- перець
- Песто або сметана.
- Масло для смаження.
готуємо
- Кіноа відваріть і дайте охолонути.
- Натріть половину кабачка або цукіні на дрібну тертку, сік відіжміть і вилийте. М'якоть повинна стати трохи сухуватою.
- Наріжте половину цибулини і збийте в блендері.
- Наріжте дрібно кріп, додайте в кабачок. Додайте яйце, перетертий цибулю, борошно, киноа. М'ята не уточнила, чи потрібно попередньо замочувати або варити киноа, але в ролику консистенція крупи нагадувала рідку кашу. Додайте сіль і перець. Якщо є молодий зелений лук, можна порізати його шматочками і додати в оладки. Ретельно перемішайте. Якщо консистенція занадто густа, можна додати ще одне яйце.
- Сформуйте млинці і обсмажте на олії.
Млинці викладіть на тарілку і додайте соус Песто.