Співачка М'ята поділилася рецептом кабачкових млинців

За словами артистки, це блюдо легке для шлунка.

instagram.com/myataua.

Українська співачка М'ята в своєму Інстаграме показала на відео, як готує кабачкові млинці з крупою киноа. Артистка зазначила, що вони смачно поєднуються з соусом песто, але їх також можна їсти зі сметаною.

інгредієнти

готуємо

  1. Кіноа відваріть і дайте охолонути.
  2. Натріть половину кабачка або цукіні на дрібну тертку, сік відіжміть і вилийте. М'якоть повинна стати трохи сухуватою.
  3. Наріжте половину цибулини і збийте в блендері.
  4. Наріжте дрібно кріп, додайте в кабачок. Додайте яйце, перетертий цибулю, борошно, киноа. М'ята не уточнила, чи потрібно попередньо замочувати або варити киноа, але в ролику консистенція крупи нагадувала рідку кашу. Додайте сіль і перець. Якщо є молодий зелений лук, можна порізати його шматочками і додати в оладки. Ретельно перемішайте. Якщо консистенція занадто густа, можна додати ще одне яйце.
  5. Сформуйте млинці і обсмажте на олії.

Млинці викладіть на тарілку і додайте соус Песто.