Тетяна Буланова пояснила свою заяву про "повій": Не можна ніколи продаватися

Співачка прокоментувала свою заяву про жертв харасменту

instagram.com/buslya

Російська співачка Тетяна Буланова прокоментувала свою заяву про жертв харасменту, яких вона порівняла з повіями. Вона зазначила, що не називала жінок, які зіткнулися з сексуальними домаганнями "поганим словом". Її слова наводить сайт sobesednik.ru.

- Не можна ніколи продаватися. Честь і гідність повинні бути понад усе. Я не дотримуюся правила, що добиватися своєї мети потрібно всіма способами. При цьому я не називала жінок, що зіткнулися з сексуальними домаганнями, поганим словом. Я мала на увазі, якщо така історія сталася, то через 20 років нема чого згадувати, хто і кого домагався, - поділилася артистка.

15 жовтня Тетяна Буланова в інтерв'ю Радіо «КП» засудила жертв харасменту. За її словами, саме слово "харасмент" вона вважає "ганебним" і не розуміє жінок, які публічно розповідають про те, що до них хтось залицявся. Буланова також порівняла жертв харасменту з повіями. "Продалася, домоглася бажаної мети і тепер вирішила, нічого не боячись, розповісти, що хтось до неї чіплявся", додала співачка.

52-річна Тетяна Буланова - радянська і російська естрадна співачка, кіноакторка та телеведуча. Планувала балотуватися до Держдуми РФ від партії "Родіна", однак її кандидатуру не зареєстрували.