Тренер "Шахтаря" про фіаско 0: 5 з "Реалом": Це не найжахливіша поразка в моїй кар'єрі

Головний тренер донецького "Шахтаря" Роберто де Дзербі прокоментував принизливу поразку від мадридського "Реала" в рамках третього туру Ліги чемпіонів

Головний тренер донецького "Шахтаря" Роберто де Дзербі прокоментував принизливу поразку від мадридського "Реала" в рамках третього туру Ліги чемпіонів.

- Це не найжахливіша поразка в моїй кар'єрі. Насправді, я повинен приймати рішення, як грає моя команда, ще до початку матчу. Іноді для тренерів виникають такі ситуації, коли можна і програти. Але я думаю, що моя команда намагалася показати свій футбол.

У першому таймі ми навіть непогано грали. Звичайно, була ситуація, коли ми пропустили перший гол. Бензема був в чистому офсайді. Це неправильне правило, за яким зарахували цей гол. У другому таймі «Реал» забив другий гол, матч став набагато складніше для нас.

Не хочу говорити про перший гол, «Реал» грав дуже добре. Коли «Реал» грає, як «Реал», суперникам складно. Але ви питаєте про перший гол, ми бачили схожий гол у матчі Франція - Іспанія. Якби не Мбаппе, а тут - якби не Бензема, навіщо Кривцов грав би саме так? Це неправильне правило, - прокоментував італійський фахівець.

Роберто де Дзербі також пояснив причину рішення залишити Степаненка на лавці.

- Ми вирішили, що будуть грати два півзахисники - Майкон і Алан Патрік. При розвитку атак Майкон грав нижче, Алан Патрік - вище. Я прийняв таке рішення через це, - уклав де Дзербі.

Донецький "Шахтар" після трьох турів з одним очком в активі замикає турнірну таблицю. У "Інтера" - 4 очки, у "Реала" з "Шерифом" - по шість.