Суддя "МастерШеф" поділився рецептом оригінального кетчупу зі слив

Це не ткемалі, а саме кетчуп, стверджує Володимир Ярославський.

Instagram \Володимир Ярославський.

Суддя проекту "МастерШеф" Володимир Ярославський здивував підписників рецептом кетчупу на основі слив (а їх зараз на ринках все ще багато - можна експериментувати). Як його приготувати, кухар розповів докладно і з відео в своєму інстаграмі 18 жовтня.

- Чому кетчуп - тому що з відповідним ароматом, який дарують правильні спеції.
І з дуже схожим смаком, і навіть за кольором схожий. Але завдяки сливам немає крохмалю і є особливі нотки смаку, - пояснив Ярославський.

Інгредієнти:

готуємо:

Приготування, як обіцяє Володимир Ярославський, досить просте:

Раніше Володимир Ярославський публікував рецепт домашнього майонезу, а також розповів про секрети закваски і дав ульотний рецепт сирників. У свою чергу, Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом шарлотки з яблуками, гарбузового кексу і американського печива.