ПриватБанк встановив обмеження на перекази з картки на картку

Що зміниться для клієнтів банку і кому можуть надати безлімітний режим переказів.

Delo.ua

Клієнти ПриватБанку тепер можуть відправити зі своєї карти або отримати на карту гроші не частіше ніж 100 разів на місяць, а міжнародні перекази можна відправляти не більше 25 разів і отримувати по 30 разів на місяць. Такі зміни були встановлені банківською установою, повідомляє прес-служба компанії.

"Банк працює для вас, але строго в рамках законодавства про протидію відмиванню брудних грошей і вимог фінансового моніторингу. Тому з жовтня 2021 року ми вносимо незначні корективи в правила здійснення р2р перекладів за лімітами на перекази з картки на картку Visa/Mastercard через всі канали", - зазначено у повідомленні банку.

Як відзначили у ПриватБанку, для 99,7% клієнтів нічого не змінюється. А ось для тих, хто хто використовував карту для продажу товарів з використанням інтернет-майданчиків, в установі пропонують відкрити рахунок ФОП або особи, що займається професійною незалежною діяльністю. У той же час в банку готові зробити виключення у випадках, якщо на карту надходять кошти від благодійності або кошти волонтерів. Тоді клієнту необхідно звернутися до банку і надати відповідні документи.

"Якщо ви збираєте гроші на благодійність або волонтерські гроші, зателефонуйте нам на 3700 або напишіть в чат "Допомога Онлайн". Надішліть посилання з соціальних мереж або документи, що підтверджують здійснення благодійної діяльності. Протягом одного робочого дня ми встановимо для таких карток безлімітний режим", - йдеться в заяві банку.

Також в банку відзначили, що ліміти встановлюються на календарний місяць (з 1-го по 30/31-е число) як для переказів по Україні, так і за кордон, незважаючи на те, що клієнтів попередили про нововведення 13 жовтня.