Співачка ЛУНА з обкладинки російського глянцю розповіла про спосіб української жінки

Для свого відео "Пташка" вона надихнулася образом Роксолани

Грейс

Українська співачка Крістіна ЛУНА розповіла журналу Grazia про свою творчість. За словами виконавиці, основна цінність її робіт - це енергетично потужні речі, з "якоїсь жіночої магією". У приклад вона привела її недавній кліп "Пташка".

- Пташка - образ української жінки, якій я надихнулася в романі "Роксолана" про те, як вона потрапила в полон до султана Сулеймана і в підсумку навела там шереху. У всьому світі відомо, що в Україні одні з найкрасивіших жінок, але ми вічно потрапляємо в якісь халепи. Так як Роксолана прожила все життя в якості наложниці султана, я привернула в кліп східні образи з Індії, Японії, а також пір'я і сакральну діадему, яку створювали спеціально для мене, - поділилася вона.

Христина зазначила, що після виходу кліпу, вона також зрозуміла, що для робіт дуже важлива цінність продакшена і команди, а фінальне рішення краще не довіряти чужим людям. "Тоді виходить справжня алхімія", додала ЛУНА.

31-річна Христина Луна (Герасимова. - Прим. ред.) - українська співачка та автор пісень. У 19 років вийшла заміж за музиканта і продюсера Юрія Бардаша, засновника проектів "Quest Pistols", "Quest Pistols Show", "Гриби", "Нерви". У 2010 році у пари народився син Георгій. Однак у 2018 році стало відомо про розлучення пари. У червні 2018 року Бардаш написав у Фейсбуці лист, де звинуватив дружину в зраді. За його словами, Христина пішла від нього до саунд-продюсера Олександра Волощука. Волощук у відповідь на публікацію Бардаша заявив, що той нібито бив дружину і зраджував їй. Пізніше Бардаш видалив листа з соцмереж. У липні 2021 року він заявив, що йому соромно.

У серпні 2021 року Луна вийшла заміж за Олександра Волощука.