Як Білик, Притула та інші знаменитості привітали зі святом українських захисників

Зірки оригінально привітали в соцмережах українських військових з професійним святом.

Сьогодні, 14 жовтня країна відзначає День захисників і захисниць України, а також день українського козацтва та Покрова Пресвятої Богородиці. Хто зі знаменитостей і як привітав українців зі святом, дивіться в нашій добірці.

Співачка Злата Огнєвіч

- Вітаю всіх захисників і захисниць України з Днем козацтва! Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов'ю та підтримкою близьких і рідних, і нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого, - уточнила артистка.

Ектор Хіменес-Браво

- Друзі, в цей день не хочу говорити гучних слів і красивих промов. Просто спасибі вам. Кожен, хто захищає нашу країну ціною свого життя - справжній герой, про якого ми повинні знати. Вони можуть бути непомітні в вашому звичайному житті. Але завдяки їм українці можуть спати спокійно. У нас мирне, чисте небо, діти ростуть, ми займаємося улюбленою справою, бізнес розвивається, а Україна живе. Все це, заслуга наших захисників, - сказано в  публікації.

Телеведуча Марічка Падалко

- Вітаю всіх Захисників і Захисниць країни зі святом! Дякую за Україну. Радію, що мій чоловік цього року уклав контракт з територіальною обороною, яка формується як частина Збройних сил України. І старанно тренується у вільний від роботи час, - написала Марічка.

Святослав Вакарчук

- Поки ми працюємо і вчимося, виховуємо дітей і допомагаємо батькам... Поки ми пишемо нові пісні і ходимо на концерти... Поки ми хворіємо і лікуємо... Поки ми сумуємо і радіємо... Вони захищають. Захищають нас. Захищають право кожного з нас жити своїм життям. Захищають Україну. Зі святом вас, наші Захисники і Захисниці. Бережи вас Бог. Слава Україні,. - сказано в пості під відео з піснею.

Телеведуча і актриса Даша Трегубова

- З Днем Захисника України! Будьте завжди нашими воїнами світла, - привітала військових Трегубова під чорно-білим знімком.

Телеведучий Сергій Притула

- Всіх причетних зі Святом! Спасибі нашим захисникам і захисницям за мирне небо над головами наших дітей, - написав під знімком військового батальйону Притула.

Співачка Ірина Білик

- Вітаю наших захисників і захисниць зі Святом! - сказано в пості.

Шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко

-

Це доволі тупо - ігнорувати, що в нашій країні йде війна. То як ігнорувати той факт, що людям для життя потрібне повітря. Можливо, одні люди захищають себе психологічно і не хочуть стикатися з реальністю. Можливо, інші люди просто не усвідомлюють, що відбувається, бо в їхньому житті нічого не змінилося. Тільки ціна за цю незміну величезна і страшна. У нас є армія - українці, які пішли на фронт і роблять все, що можуть, щоб в житті інших українців все залишалося сталим. І не бачити цього - це як запхати свою голову у землю і вкритися лопухами. Не треба так робити.

14 жовтня - це не свято хлопчиків. Це день тих, хто захищає Україну. День найсильніших чоловіків та жінок нашої країни. Тому давайте знімемо лопухи з очей, озирнемося, усвідомимо і як мінімум подякуємо тим нереальним людям, завдяки яким наша реальність не змінилася. Ми досі маємо Україну, ми досі в порядку, ми досі втілюємо у життя те, що хочемо.

Все, що можуть зробити інші - не ігнорувати. Дякувати, цінувати, підтримувати та берегти і розвивати культурну складову України. Бо територія, за яку борються, повинна мати культурне українське наповнення. Тоді ми, як нація, будемо непоборними. Цьом, - привітав ресторатор.

Джамала

- We are the champions. Нехай ці рядки будуть мотивацією вам в цей день, а ця пісня - моїм привітанням вам з Днем захисників України, - написала виконавиця.

View this post on Instagram

Публікація від Jamala (@jamalajaaa)