Банановий маффин в чашці
ТРЕБА (на 1 порцію):
- 1 банан
- 20 г вівсяного борошна
- 1/2 ч. Ложки розпушувача
- 2 ч. Ложки меду
- 1 яєчний білок
- 1/2 ч. Ложки кориці (в порошку).
ГОТУЄМО:
- Чайну чашку змащуємо маслом.
- Змішуємо білок і мед, додаємо борошно, розпушувач і корицю. Переливаємо в чашку.
- Додаємо кружечки банана.
- Ставимо в мікрохвильовку на 1,5 хвилини (або трохи більше - залежить від потужності вашої мікрохвильовки).
Миттєва лазіння для заморозки
Така лазіння ідеальна для заморожування. Приходьте з роботи, ставите контейнер в мікрохвильовку - і відмінний вечеря готова! І тим більше його зручно брати на роботу. Це вам не магазинні коробочки не зрозумій з чим.
ТРЕБА (на 1 порцію):
- 125 г рікотти (підійде м'який сир)
- 10 г свіжого шпинату
- 2 ст. ложки рубаної петрушки
- 2 ст. ложки тертого пармезану
- 1/2 ч. Ложки солі
- 1/4 ч. Ложки чорного перцю
- 65 г томатного соусу (марінара, долму і т. П.)
- 4 листочка тесту для лазаньї (що не потребує відварювання)
- 50 г тертої моцарелли.
ГОТУЄМО:
- У мисці змішуємо рикотту, шпинат, петрушку, 1 ложку пармезану, сіль-перець і перемішуємо.
- Беремо порційний контейнер, кладемо ложку соусу, розподіляємо. Покриваємо шаром тіста (ламаємо пластинки навпіл).
- Кладемо шар сирної суміші і присипаємо моцарелою.
- Кладемо ще тісто, потім сирну суміш, потім соус, ще моцарелу і ще тісто. І так, поки не закінчаться інгредієнти. Верхній шар - томатний соус, присипаємо його залишками моцарели і пармезану.
- Ставимо в мікрохвильовку на 7 хвилин і подаємо або даємо охолонути і заморожуємо про запас.
Сендвічі з беконом і шинкою про запас
ТРЕБА (на 5 штук):
- 5 булочок
- 5 яєць
- 5 скибок бекону або шинки
- 5 пластинок сиру чеддер
- 1 ст. ложка молока
- сіль
- перець
- трохи свіжого шпинату.
ГОТУЄМО:
- У кухоль б'ємо 5 яєць, додаємо молоко, сіль-перець, збиваємо і ставимо в мікрохвильовку на 2,5 хвилини (проткніть виделкою і перевірте, запеклася чи серединка). Дайте охолонути.
- Бекон ставимо в мікрохвильовку на 5 хвилин (шинку на 2 хвилини).
- Остигнула кухоль з омлетом перевертаємо, що вийшов яєчний циліндр ріжемо на 5 кружечків.
- Збираємо сендвіч: булку ріжемо навпіл, укладаємо шпинат, омлет, бекон і сир.
- Сендвіч загортаємо в паперовий рушник, а потім в пергамент і в такому вигляді заморожуємо (зберігати можна до місяця).
- Як розморожувати: видаляємо пергамент, кладемо сендвіч в паперовому рушнику в мікрохвильовку на 2 хвилини, даємо охолонути хвилину.
Софі Лорен худла і нам веліла
Слухайте, ну так же неможливо: вже й присідання ми робимо з ранку до вечора, і калорії вважаємо на пальцях однієї руки, і онлайн-курс «Осина талія за три дні» двічі пройшли... Нічого не допомагає.
Знову сідати на сумну дієту з вівсянки на воді і чаю для схуднення? Туга смертна. І так радощів мало, хочеться хоч якогось позитиву.
І тут на допомогу приходить Софі Лорен. Чесно кажучи, цей рецепт її фірмовою пасти я вже публікував, але це той випадок, коли не гріх і повторити. Бо час дуже вдалий.
Фігуру Софі Лорен ви бачили. Подобається? Хочете таку ж? Ось і дотримуйтесь порад зірки. А вона вважає лимонну пасту абсолютно дієтичним продуктом, що допомагає зберігати фігуру і навіть скидати вагу.
Пасту відварюємо самим звичайним способом до стану альденте. Паралельно готуємо соус: в двох столових ложках вершкового масла обсмажуємо дві подрібнені зубчики часнику. Вливаємо 50 мл вершків 20-відсоткової жирності плюс сіль, мелений чорний перець.
Уже схоже на кошмарний сон дієтолога, правда? Так ми в цей соус ще й готові спагетті зараз викладаємо. Мало того, знову додаємо вершків. Повне враження, що Софі Лорен просто знущається над нами.
Але ось заспокійлива деталь: в пасту треба натерти цедру одного лимона і влити 2 - 3 столові ложки лимонного соку - в ньому, кажуть, весь секрет. Тертий пармезан - ну це і так зрозуміло, ще трохи чорного перцю, і вже в тарілці - зелений базилік. Для більшої краси можна посипати залишками цедри.
Смачно, але все одно якось підозріло: невже допоможе? Женіть геть сумніви, поставте поруч з тарілкою портрет Софі Лорен і їжте на здоров'я.