Крістен Стюарт на прем'єрі фільму "Спенсер" в Лондоні: Я рада привезти цю картину додому

Для виходу актриса обрала сукню Chanel

Reuters

Американська актриса Крістен Стюарт представила картину "Спенсер: Таємниця принцеси Діани" на 65-му Лондонському кінофестивалі. Для свого виходу вона обрала сіру сукню Chanel, прикрашену камінням, і чорні босоніжки.

- Я дуже рада привезти цей фільм додому. Ми підійшли до зйомок з такою любов'ю. Навіть якби всі це ненавиділи, це було б нормально, тому що ми дійсно просто вклали в це все, що у нас було. І ми так її любимо, і просто хотіли зрозуміти її. Я сподіваюся, що всім це подобається так само сильно, як і нам, - сказала Стюарт виданню Reuters.

Разом з актрисою на червоній доріжці з'явилися актори Джек Нілен і Фредді Спрай, які зіграли принців Вільяма і Гаррі, сценарист картини Стівен Найт, а також продюсерський каст фільму: Бен фон Добенек, Пол Вебстер, Джанін Яковскі та Йонас Дорнбах.

Фільм "Спенсер: Таємниця принцеси Діани" розповідає про період, що передує розлученню Діани з принцом Чарльзом. За сюжетом Леді Ді разом з королівською родиною проводить різдвяні канікули в маєтку Сандрінгем в Норфолку. Незабаром вона розуміє, що хоче розлучитися з чоловіком. Дія картини відбувається в 1990 році і охоплює три дні з життя принцеси.

Крім Стюарт, у фільмі знялися Джек Фартінг ( "Бландінгс", "Полдарк"), Шон Харріс ( "Борджіа", "Місія нездійсненна: Плем'я ізгоїв", "Місія нездійсненна: Наслідки"), Саллі Хокінс ( "Форма води", " Пригоди Паддінгтона ") і Тімоті Сполл (" Гаррі Поттер "," Король говорить! "). Музику до фільму написав гітарист групи Radiohead Джонні Грінвуд, а художником за костюмами виступила Жаклін Дюрран.

В український прокат фільм вийде 9 грудня.