Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом швидкого американського печива

Десять хвилин приготувань, двадцять хвилин випічки - і велика порція десерту готова.

Instagram \Гектор Хіменес Браво.

Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав на відео, як приготувати велику порцію американського печива. Швидкий і простий рецепт десерту з'явився 5 жовтня о Інстаграм популярного шеф-кухаря.

Інгредієнти:

готуємо:

З'єднуємо всі сухі інгредієнти, перемішуємо. Додаємо розм'якшене масло і вводимо яйце. Перемішуємо. Робимо ковбаску, загортаємо її в плівку, як на відео, і кладемо в холодильник на 30 хвилин. Включаємо духовку на 170 градусів, нарізаємо на шматочки ковбаску і готуємо 20 хвилин.

Раніше Володимир Ярославський публікував рецепт домашнього майонезу, а також розповів про секрети ікри з кабачків і дав рецепт ульотних сирників. У свою чергу, Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом швидких і смачних ріжків з кремом, гарбузового кексу і маринадом для хрустких огірків в спрайт, а Євген Клопотенко нас не цікавить.