За вбивство поліцейського в Чернігові затримали групу підлітків

Неповнолітні напали на правоохоронця після зробленого зауваження в супермаркеті.

cheline.com.ua

На даний момент за підозрою в убивстві поліцейського затримали чотирьох осіб. Троє з них - неповнолітні, пише УНІАН з посиланням на Чернігівську окружну прокуратуру.

Повідомляється, що правоохоронець разом з другом зробили зауваження компанії молоді в супермаркеті. Підлітки дочекалися, поки чоловіки вийдуть з магазину, і напали на них. Один з учасників знімав побиття на телефон. В результаті 30-річний капітан поліції Артур Єрохін помер на місці. У нього залишилися дружина і двоє маленьких дітей.

Супутником Єрохіна виявився інший поліцейський. На даний момент він знаходиться в реанімації обласної лікарні.

Затриманим оголошено про підозру у вчиненні кримінального злочину за п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб). Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Історія питання

Побиття сталося в ніч на 2 жовтня на вулиці Незалежності. Група молодих людей завдала тілесні ушкодження поліцейським, в результаті чого один з правоохоронців помер, інший перебуває в лікарні у важкому стані. Обидва поліцейські перебували у відпустці і були в цивільному одязі.