Зеленський про замах на Шефіра: Не можу говорити про замовників, але виконавців знайдуть

Голова держави заявив, що з цієї справи були визвані до слідчих "дуже відомі люди".

Валентин Огіренко/Reuters

Президент Володимир Зеленський заявив, що володіє певною інформацією і впевнений, що нападників на його першого помічника Сергія Шефіра правоохоронці знайдуть. Про це він повідомив в ході брифінгу за підсумками з'їзду фракції "Слуга народу" в Трускавці.

- Було замах на вбивство, це 100% інформація. Є багато деталей, які я не маю права, поки триває слідство, поширювати. Я вважаю, що виконавців знайдуть. Я не можу говорити про замовників, там триває слідство, - повідомив президент.

За його словами, у даній справі слідчі викликали "дуже відомих людей", але про кого йде мова Зеленський не уточнив, посилаючись на таємницю слідства.

- Багато людей викликані, я знаю, з дуже відомими іменами. З кимось із них спілкувався Сергій, кого-то знав, кого-то підозрює. Багато викликані до відповідних правоохоронних органів, - підкреслив він.

Як зазначив Зеленський, йому невідомо чи були у Шефіра часті зустрічі з українськими олігархами. У той же час президент підтвердив, що його помічник зустрічався з Ринатом Ахметовим з деяких питань, пов'язаних з Добропілля і енергетикою.

[Dds id = "632008"]